top of page
Kennedymars #2.jpg
Er zijn op dit moment geen geplande evenementen

Wil jij bij de meeste gezellige evenementen in Someren zijn of deze laten organiseren? Kies dan altijd voor Uncle Buck als je in de buurt te vinden bent! Wij zijn dé organisator van evenementen op locatie in Someren. Daardoor zijn we gespecialiseerd in het verzorgen van de leukste feestjes en de fijnste momenten. Wil jij erop uitgaan, lekker losgaan of heerlijk toeven op ons terras van Someren? Dan weet je ons te vinden.
 

Ervaar het plezier van onze evenementen voor jong en oud

Als grand café en uitgaansgelegenheid hebben wij voor jou de leukste evenementen uitgestald. Iedere week is er op locatie wel wat leuks te beleven in het café en in de feestelijke zaal voor evenementen. Jij wilt dan natuurlijk niet ontbreken. Met de sfeer, de gezellige mensen en knettergoede dj’s zit je bij ons altijd gebakken. Alles kan en mag tijdens het uitgaan op de locatie voor onze evenementen. Ook maak je bij ons de gezelligste momenten mee op onze mooie terrassen. Combineer je plezier graag met een drankje? Bij ons drink je ook de heerlijkste cocktails.
 

Vraag een offerte aan voor een knalfeest of een leuke activiteit

Wacht niet langer en zorg ervoor dat je aanwezig bent op een van onze evenementen. Wij garanderen je een plezierig moment om niet te vergeten. Ben je op zoek naar een locatie voor evenementen voor een privéfeestje? Dan huur je onze gezellige zaal. Wil je op de hoogte blijven van onze evenementen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Reserveer snel of vraag je offerte aan door te bellen naar 0493 843 224

bottom of page