top of page
104751641_1341935322672434_6166525926571836922_n.jpg

E-choppers huren

Zit jij ervan te dagdromen om e-choppers te huren en samen met je partner, vrienden of familie te cruisen langs vermakelijke wegen? Bij Uncle Buck maken wij E-choppers voor de verhuur in Someren mogelijk. Onze E-choppers hebben een stoere motorlook en zitten nog eens comfortabel, waardoor je met deze E-choppers in de buurt van Deurne een goede tijd beleeft! Daarnaast zijn de voertuigen gebruiksvriendelijk en hebben we vooraf gelet op de rijveiligheid.

Plan meteen jullie tripje in:

E-choppers huren voor een leuk avontuur

Als grand café en evenementenlocatie maken we het mogelijk voor jou om de natuur in de mooie omgeving van Someren te verkennen. De E-choppers zijn geschikt voor elk soort terrein. We hebben al verschillende routes klaarliggen die je kan ontdekken door de E-choppers voor de verhuur, maar zelf een route uitstippelen mag natuurlijk ook. Deze elektronische gaan hooguit 25 km/h, want bij ons E-choppers verhuur waarborgen wij graag jouw veiligheid. Zo verzorgen wij de perfecte evenementen.

 

Geniet ook van onze andere mogelijkheden na het huren van onze e-choppers

Van deze leuke en vooral ook actieve onderneming, kun je zomaar eens berentrek krijgen of wel een drankje lusten. Daarom staan wij naast ons E-chopper verhuur ook voor je klaar als horeca-etablissement. Wanneer de tour met de E-choppers erop zit ben je namelijk van harte welkom om gezellig te komen borrelen en eten! Wij hebben een heerlijk borrelarrangement voor jou en je gezelschap. Ook hebben wij lekker streetfood!

Huur een elektrische scooter!

Het is hoogtijd om de E-choppers te huren voor jou en je vrienden. Samen cruisen jullie zo langs onze leuke routers en ervaar je plezier door ons E-choppers verhuur. Op onze zonnige terrassen geniet je nog na van het cruisen met een lach op je gezicht, waardoor het tijd is om E-choppers te huren! Bel ons snel op 0493 843 224. Wil op de hoogte blijven van onze events en activiteiten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

bottom of page